dilluns, 23 d’abril del 2007

JORNADA RESPECTE A L'ENTORN

En el marc de l'aprenentatge-servei, centres escolars de primària i secundària del Berguedà vam fer una jornada el dia 17 d'abril, a les 6 de la tarda i al Pavelló de Suècia de Berga per reflexionar sobre l'entorn més proper que ens envolta. A Puig-reig, el CEIP Alfred Mata i l'IES Puig-reig vam dur a terme una acció conjunta, fruit del treball de camp fet en unes sortides pel poble, on vam poder veure quines deficiències hi havia al nostre municipi, pel què fa al respecte que hem de tenir pel nostre medi. Vam portar-les a l'Ajuntament i després de parlar amb el regidor corresponent vam decidir conjuntament quines d'aquestes accions podríem fer. Hi va haver molta complicitat per totes les parts. El consistori es va comprometre a posar cendrers, papereres i contenidors de piles. A més a més de renovar la font de la Plaça dels Peixos. El dia 28 de març vam poder veure algunes d'aquestes obres, al mateix temps els alumnes d'ambdós centres vam repartir un futlletó pels carrers i botigues del municipi, on s'explicava quin havia de ser el compromís de tots els puigrreigtencs. L'eslògan deia: "Posa'm on toca" "No m'abandonis a qualsevol lloc" .Finalment vam fer la neteja de la zona del davant del pavelló.
A l'escola s'hi ha posat un compostador per a les deixalles orgàniques i s'està pintant tot el mur de La Muntanyeta, també dins el treball del respecte a l'entorn.
Valorem molt positivament aquestes accions conjuntes dels centres de la comarca i esperem que tots plegats en poguem treure profit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ens ha agradat molt la visita