dijous, 23 d’octubre de 2008

BENVINGUDA CURS 2008-2009

Des de l'equip de mestres de l'escola volem desitjar-vos un bon curs. Aquest any iniciem una nova etapa, que és la implantació de la sisena hora. Aquesta ampliació de l'horari, comporta que l'alumnat de primària farà una hora més cada dia; concretament aquesta serà de les 12 a l'1 del migdia. En aquest espai, que dividim en dues franges horàries ( de 9 a 2/4 de 10 i de 2/4 d'1 a 1) farem diverses activitats per a reforçar el currículum dels vostres fills i filles. Donarem un èmfasi especial a la lectura en la primera franja del matí i en la segona farem activitats diferents (expressió corporal, jocs de taula, conjunt instrumental i moltes altres activitats que us donarem a conèixer.

La plantilla també s'ha ampliat i des d'aquí volem donar la benvinguda a totes les mestres i els mestres que ens acompanyaran en aquest nou periple. Entre totes les persones que formem la comunitat educativa de l'escola Alfred Mata farem que la vostra estada a l'escola sigui el més plaent i engrescadora possible.

Finalment donar la benvinguda a l'alumnat; esperem que l'estiu hagi estat fantàstic i que hagueu carregat piles de cara al nou curs; ens fa molta il·lusió tornar-vos a veure. Fins ben aviat!

Salut i Audàcia a tothom!

Visca l'Escola Alfred Mata!

Contesta