dilluns, 23 d’abril del 2007

XXIV JOCS FLORALS 2007 A PUIG-REIG

Com una tradició estimada i afermada, avui dilluns 23 d'abril hem celebrat els nostres XXIV Jocs Florals. Al llarg del matí hem enllestit els darrers preparatius i també hem assajat la Santa Espina.
La festa s'ha iniciat a les 15 hores amb "El Cant de la Senyera", a mida que feien entrada les dames i els cavallers representants dels diferents cursos. A continuació el rei i la reina de 6è s'han dirigit cap a l'escenari per presidir tots junts l'entrega dels diferents guardons. Els premiats han fet la lectura de les seves poesies guanyadores. Tot seguit l'Ampa ha regalat un llibre a tots els nens i a totes les nenes. També des de l'escola s'ha fet entrega d'una "Queta" per a tothom, mascota que forma part de la campanya "Dóna corda al català".Després d'un breu descans, hem fet rotllana al pati de l'escola i hem ballat la sardana. Per acabar, l'Ampa de l'escola ens ha obsequiat amb coca, xocolata i beguda per a tots els assistents.
Des de l'equip de mestres volem agrair a totes les famílies la vostra participació a la festa. Desitgem que l'any vinent, que celebrarem els vint-i-cinc anys, també poguem comptar amb la vostra companyia. Visca el CEIP Alfred Mata i visca Puig-reig, el nostre poble!