dimarts, 6 de novembre del 2007

Reunió de les famílies Curs 2007-2008

El dia 25 d'octubre a 1/4 de 6 de la tarda vam celebrar la reunió general amb les famílies. La trobada es va iniciar amb una primera part conjunta. Les delegades i els delegats de les diferents classes, van donar la benvinguda amb un breu parlament a tota l'assistència. A continuació, el director, en Salvador Moles, va explicar On som i cap a on anem pel què fa al projecte de "L'escola que somiem", projecte que busca la implicació de tota la comunitat educativa a l'hora d'educar als nostres infants. Finalment el responsable de la biblioteca municipal Guillem de Berguedà, en Francesc Puig, va explicar tots els recursos que podia oferir, els projectes comuns que duem a terme i d'altres que tot just hem iniciat, en la línia de crear xarxes entre les diferents entitats i associacions del municipi.
La segona part de la reunió va ser per cicles. Els diferents equips de mestres van fer presentacions amb el Power Point mostrant bones experiències fetes el curs anterior, juntament amb una mostra d'allò que enguany s'està treballant. El claustre de mestres és de l'opinió que la visió d'allò que es fa a l'aula, és la cosa més aclaridora quan vols explicar la teva manera d'entendre l'educació.
Finalment i una vegada enllestides les reunions de cicles, es va fer un refrigeri al pati de l'escola per celebrar amb alegria que estàvem davant d'un nou curs.
El DVD de la reunió el vam dur a la TV local de Puig-reig per tal que les persones que no van poder assistir-hi, també poguessin assabentar-se dels temes tractats.