dimecres, 21 d’abril de 2010

SETMANA CULTURAL

Us volem explicar la nostra setmana cultural. Als matins hem fet un cicle de cinema fòrum, en el qual hem vist "La teranyina Carlota" a educació infantil, "Babe el porquet valent" a cicle inicial, "Whale rider" a cicle mitjà i "L'onada" a cicle superior. L'encarregat de l'animació a la lectura s'ha preparat un monogràfic sobre la figura de Xesco Boix, cantautor i rondallista, activitat que s'ha dut a terme a tots els cicles. Aquestes activitats s'han combinat amb les classes habituals.També s'ha fet un taller de ràdio, on els infants opinen sobre les diferents activitats.
Les activitats de la tarda han estat: dilluns havíem de fer una caminada fins a Cal Pons, però el mal temps ens va fer desistir i vam anar a passejar pel Passeig i vam visitar l'Escola Bressol; de tornada a l'escola ens vam menjar la macedònia que havíem preparat durant el matí. Dimarts a la tarda vam fer un taller de sardanes i un de confeccionar una rosa. L'alumnat de cicle inicial van fer un taller amb el Camp d'aprenentatge de l'Alt Berguedà de descoberta de l'entorn. Dimecres, l'alumnat d'educació infantil i de cicle inicial van visitar el Parc de Bombers voluntaris de Puig-reig, l'alumnat de cile mitjà van patinar sobre rodes al pati de l'escola i els més grans van realitzar una cursa d'orientació. Per demà està previst de fer la Gimcana organitzada pel grup de sisè, ajudats per una part de l'alumnat de cinquè i finalment el divendres celebrarem els XXVII Jocs Florals de la nostra escola.
Durant tota la setmana s'ha fet una campanya solidària anomenada "Dóna la cara per Haití" on es demanava la col·laboració d'1€ per una fotografia per ajudar aquest país. Divendres al matí anirem pels carrers del poble regalant poesies, acompanyats per la mainada de l'escola bressol municipal de Puig-reig.
Estem contents de com es desenvolupa la setmana i esperem que tots plegats en puguem gaudir.